Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , , » Deti a choroba

Deti a choroba

Natura Medicatrix: Laco Filo v pondelok 14. mája 2018 | 13:22

wikipedia
Ak skúmame stravu pre naše detí dnes, nie je ťažké pochopiť, prečo majú všetky druhy zdravotných
problémov. Väčšina detí rastie s potravinami, ktoré sú vysoko spracované a toxické, ktoré sú pre ich zdravie viac škodlivejšie než zdravé. Umelá dojčenská výživa, instantná detská výživa, v tetrapakoch ovocné šťavy, sladké nealkoholické nápoje, hranolky, pečivo, mliečne výrobky, margaríny, rýchle občerstvenie, cukríky, mrazené potraviny a nápoje. Tieto potraviny sú nabité cukrom, konzervačnými látkami, zlými tukmi, potravinárskymi farbivami a prísadami, ktoré vytvárajú v čreve zápalové ochorenia a spôsobujú problematický zdravotný stav.

Ak máte záujem o zdravie svojich detí, mali by ste im dať výživné, všetko prírodné a jedlá spracované od začiatku vo vašej kuchyni. Je to najlepší dar, ktorý im môžete dať, pretože výživné jedlá im pomôžu vybudovať vynikajúce trávenie a to je základ pre imunitný systém a optimálne zdravie. Zdravie je neoceniteľné a ich zdravie sa na vás spolieha.

Potraviny ktoré vysušujú a nepodporujú vitálne tekutiny, môžu spôsobiť dehydratáciu, vyčerpanie energie a väčšiu šancu na chorobu.

Všetky prírodné potraviny s funkčnými vlastnosťami sa bežne používajú na pomoc deťom pri zlepšovaní ich trávenia, pri detoxikácii a boji proti infekčným chorobám vrátane parazitov. Chladné potraviny sa používajú na pomoc deťom, ktoré majú nadmerné teplo, pretože konzumujú príliš veľa vyprážaných potravín. Mierne až stredne kvalitné bylinky sa bežne používajú na liečbu detí s vážnymi a akútnymi zdravotnými problémami. Funkčné potraviny na výživu mozgu na zlepšenie pamäti a myslenia sa používajú aj ako výživová podpora pre deti počas ich študijných rokov.

Budete oponovať, že nie je na to čas. Ráno sa každý ponáhľa a večer už len niečo v chladničke nájdeme. Na stránkach CestouZdravia, vám postupne budem dávať recepty ako sa to dá. Chce to sebadisciplínu, ak sa raz rozhodnem, potom to ide ľahšie. Musíme sa naučiť a hlavne deti aby raňajkovali. Nie čo nájdem v chladničke, čo mi chutí, ale zdravé a hlavne aby im to chutilo. To je prvý bod k víťazstvu.

Recepty na rôzne zdravotné stavy nájdete: CestouZdravia
Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger