Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , » Človek ako analógia sviečky

Človek ako analógia sviečky

Natura Medicatrix: Laco Filo v streda 12. februára 2014 | 11:27

Shen – životná sila

 Shen predstavuje svetlo, ktoré vyžaruje z horiacej sviečky. Účelom sviečky je osvetliť temnotu. Váš Shen je žiara vášho ducha. Keď Jing a Chi sú v hojnosti, Shen je uvoľnený.

Chi

 Chi predstavuje plameň sviečky. Ten môže prskať či dymiť, vtedy máte slabú vitalitu. Alebo môže horieť jasne a rovnomerne. Vtedy je váša Chi vitálna a plná dennej energie. Poskytuje zdroj svetla, ale nakoniec sa sviečka spotrebuje. Pokiaľ je váša Chi využívaná efektívne, váše Jing vydrží dlhšie! Chi sa ľahko vyčerpáva cez každodenné činnosti, najviac v strese a nepokoji. Ak je človek zdravý, v pohode, má kvalitný spánok aj výživu, chi je v rovnováhe.

Jing

 Jing reprezentuje vosk a knôt sviečky. Kvalita vosku, zásoba je k dispozícii pre jej spaľovanie a určuje životnosť sviečky, teda aj vášho života. Váš Jing, ktorý je určený podľa svojho genetického dedičstva má svoje energetických rezervy, tá určuje vašu dlhovekosť. Trvá tak dlho, pokiaľ sa Jing vyčerpá. Jing je veľmi ťažké naplniť. Môžete to pomocou zdravotných cvičení Qi gong.

Máte záujem cvičiť v Bratislave? Ak vás bude minimálne 12 otovoríme triedu. Predbežne sa môžete prihlásiť v kontaktoch.

Foto: Matthew Browden

Prednášky na tému AFRODIZIAKA, príprava bylinných zmesy a podobné témy podľa zaujmu si môžete objednať tu určené pre širokú verejnosť za veľmi výhodnu cenu... (len cestovne naklady).
 
Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger