Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , , » Nebojte sa kliešťa alebo ako predísť kliešťovej encefalitíde bez očkovania

Nebojte sa kliešťa alebo ako predísť kliešťovej encefalitíde bez očkovania

Natura Medicatrix: Laco Filo v streda 7. mája 2014 | 8:56

Autor: Zuzana Kolečániová

Tvrdenie, že očkovanie má chrániť pred chorobami, spochybňovali lekári od samého začiatku. Najmä ľudia, poškodení v dôsledku očkovania, a ich príbuzní, ale aj lekári s mnohými skúsenosťami, sa viac zamýšľajú nad jeho hodnotou. V posledných rokoch pribúdajú k doterajším neustále nové očkovania. Postupne sa vynárajú pochybnosti a čoraz viac ľudí začína premýšľať nad tým, či nám očkovanie vôbec prospieva.

Prvé pochybnosti

Som všeobecným lekárom už 40 rokov. V prvých rokoch mojej činnosti som vykonával očkovania ako každý iný kolega. Tu sa zrazu zo dňa na deň objavilo nové očkovanie proti kliešťovej encefalitíde.

Pokračovanie

Prevzatý článok: Z knihy Impfen – Das Geschäft mit der Unwissenheit, Dr. med. Johann Loibner, 2011, s povolením autora spracovala Zuzana Kolečániová 

Súvisiace články

Potrebujete osobné konzultáciu? Na základe telefonických objednávok + 421 944 507 418

Možnosti a informácie ako aj poradenstvo v rámci fytoterapie Vám môžem poskytnúť na mojich prednáškach a seminároch. Prednášky nie len na tému BYLINIEK a KORENÍN, príprava bylinných zmesi a podobné témy podľa záujmu si môžete objednať tu. Sú určené pre širokú verejnosť. Prednášky trvajú priemerne 1 hodinu a k tomu poskytujem priestor aj na diskusiu.
Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger