Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , , » Proti stresová sedmička

Proti stresová sedmička

Natura Medicatrix: Laco Filo v utorok 3. júna 2014 | 14:23

Prečo sladkosti proti stresu? Aké jedlo upokojuje stres? Každé! - Odpovie drvivá väčšina z nás. Stresujúce zážitky mobilizujú telo k uvoľneniu kortizolu - hormónu určenému na boj alebo útek.
Kortizol nás vedie do stavu "niečo, čo by som si nutne dal" a niečo, čo sa zvyčajne ukáže ako kopa sacharidov. Samozrejme sladké sacharidy. Ale čím ich viac jeme, veci sa zase posúvajú k horšiemu. To je preto, že tuk je prítomný v enzýme, ktorý premieňa neaktívný kortizón na aktívny kortizol. Tuková rezerva je takto financovaná z nás samých, takže ďalší stres sa nakopne a čím viac budeme jesť, tým intenzívnejšie získame ďalšiu nervozitu.


Pokračovanie

Ste vystresovaný? Potrebujete zmeniť túto situáciu či zmierniť? Potrebujete osobné konzultáciu? Na základe telefonických objednávok + 421 944 507 418

Možnosti a informácie ako aj poradenstvo v rámci fytoterapie Vám môžem poskytnúť na mojich prednáškach a seminároch. Prednášky nie len na tému BYLINIEK a KORENÍN, príprava bylinných zmesi a podobné témy podľa záujmu si môžete objednať tu. Sú určené pre širokú verejnosť. Prednášky trvajú priemerne 1 hodinu a k tomu poskytujem priestor aj na diskusiu.
Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger