Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , , » Aké bylinky pomáhajú zvyšovať plodnosť u mužov?

Aké bylinky pomáhajú zvyšovať plodnosť u mužov?

Natura Medicatrix: Laco Filo v streda 24. septembra 2014 | 7:00


Existuje niekoľko bylín, ktoré sa ukázali ako vynikajúce na podporu reprodukčného systému u mužov, ktorí trpia nízkym počtom spermií, zlou pohyblivosťou spermií, zlou morfológiou spermií, nízkim libidom, stresom a / alebo fyzickou sexuálnou a erektilnou dysfunkciou.

Pozrime sa na niektoré z ních. Samozrejme, že zázraky sa nedejú zo dňa na deň ale pravidelným užívaním sa výsledky dostavia, poiaľ sa nejdená o nezvratné zmeny v organizme.

1. Koreň amerického ženšenu (Panax quinquefolius): Zabraňuje erektilnej dysfunkcii a čo je nanajvýš dôležité posilňuje os hypotalamu-hypofýzy-nadobličky.
2. Ashwagandha koreň (Withania somnifera alebo indický ženšen): Tradičná medicína, zvyšuje nízky počet spermií a podporuje celkovú funkciu endokrinného systému.
3. Epimedium grandiflorum: Aktívna zložka icariin zvýšuje produkciu oxidu dusnatého, ktorý zvyšuje prekrvenie pre dlhotrvajúci erekciu.
4. Ho Shou Wu koreň alebo Polygonum multiflorum: Lieči nízke libido, nízky počet spermií, erektilnu dysfunkciu a zlú pohyblivosť spermií.
5. List Ginkgo (Ginkgo biloba): Liek na poruchu erekcie, zvyšuje krvný obeh v genitáliach z dôvodu vysokého obsahu antioxidantov.
6. Ovocie Goji (Lycium barbarom, L.chinense): Chráni spermie z prehriatia a zvyšuje počet spermií a ich kvalitu.
7. Lepidium meyenii: Zvyšuje libido, spermie, objem a pohyblivosť spermií.
8. Saw Palmetto bobule (Serenoa repens): Tradične sa používa pre zlepšenie zdravia prostaty, liečenia impotencie a atrofiu semenníkov.
9. Schisandra (Schisandra chinensis): Plody aj semená posilnenia zdravie, zlepšia imunitu, endokrinné funkcie a počet spermií.
10. Kotvičník  (Tribulus terrestris): Zvyšuje hladinu testosterónu, počet a pohyblivosť spermií a zvyšuje imunitu.
11. Yohimbe (Pausinystalia yohimbe): Pomôžte udržať pevnú erekciu a podporuje zdravé libido. Posilňuje krvný obeh v penise.

Byliny nemôžu nahradiť alebo kompenzovať z nesprávnej výživy a životného štýlu. Treba dodržiavať zdravú, pestrú, a kvalitu životného štýlu, aby bol čo najväčší prospech z týchto bylín.

Foto: wikupedia.org

Ste vystresovaný? Máte problém s libidom?  Potrebujete zmeniť túto situáciu či zmierniť? Potrebujete osobné konzultáciu? Na základe telefonických objednávok + 421 944 507 418

Možnosti a informácie ako aj poradenstvo v rámci fytoterapie Vám môžem poskytnúť na mojich prednáškach a seminároch. Prednášky nie len na tému BYLINIEK a KORENÍN, príprava bylinných zmesi a podobné témy podľa záujmu si môžete objednať tu. Sú určené pre širokú verejnosť. Prednášky trvajú priemerne 1 hodinu a k tomu poskytujem priestor aj na diskusiu.
Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger