Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , , , » Tip: Candida

Tip: Candida

Natura Medicatrix: Laco Filo v piatok 19. septembra 2014 | 13:02

Rad ochutených octov na predaj vo Francúzsku (spodný riadok)
Candidu nájdeme v každého čreve, ale v prípade, že je mimo kontrolu, môže spôsobiť problémy. Pitie zriedeného jablčného octu môže pomôcť zlikvidovať prebytočné baktérie Candid a udržať ich pod kontrolou. Zriedený jablčný ocot pomáha obnoviť prirodzenú rovnováhu baktérií v črevách a a šancu vyliečiť kvasinkovej infekcie.

Jablčný ocot môžeme použiť vnútorne na liečbu aft a hnačky spôsobené Candidou. Môžeme ho tiež použiť externe na liečbu vaginálnych kvasinkových infekcií, plesni na nechtoch alebo prstoch a iných kožných stavov spôsobených Candidami.

Jablčný ocot je dobrý nielen kvôli svojim zálievka alebo na varené potraviny. Je to jeden z liekov prírody na liečbu pri liečení chorôb.

Foto wikipedia.org

Ste vystresovaný? Máte problém s libidom?  Potrebujete zmeniť túto situáciu či zmierniť? Potrebujete osobné konzultáciu? Na základe telefonických objednávok + 421 944 507 418

Možnosti a informácie ako aj poradenstvo v rámci fytoterapie Vám môžem poskytnúť na mojich prednáškach a seminároch. Prednášky nie len na tému BYLINIEK a KORENÍN, príprava bylinných zmesi a podobné témy podľa záujmu si môžete objednať tu. Sú určené pre širokú verejnosť. Prednášky trvajú priemerne 1 hodinu a k tomu poskytujem priestor aj na diskusiu.
Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger