Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , , » Celoročná detoxikácia organizmu

Celoročná detoxikácia organizmu

Natura Medicatrix: Laco Filo v piatok 11. mája 2018 | 10:57

Glycyrrhiza uralensis - Sladké drievko
V súčasnej dobe je detoxikácia organizmu centrom našej pozornosti. Nie je ťažké pochopiť prečo. Všetci potrebujeme detoxikovať organizmus, pretože žijeme v toxickom svete. Priemyselná výroba potravín, moderné lieky, z ktorých je veľké množstvo voľne predajných, je pre naše telo záťaž. Neustále sme bombardovaný toxínmi. Je len otázkou času, kedy naše telo podľahne ich toxickým účinkom a prestane správne fungovať. Nie len rakovina je toho typickým príkladom.

Ak chápeme dôležitosť detoxikácie, budeme tiež chápať, že detoxikácia nie je len jarná udalosť. Je potrebné vylučovať toxíny z nášho tela nepretržite a pravidelne. To znamená, že namiesto toho, aby ste v krátkom čase vybrali drastický program detoxikácie, je lepšie zaujať pravidelnejší a jemnejší prístup. Účinok bude oveľa lepší a telo ho ľahšie zvládne.

Čínska medicína má veľké možnosti detoxikácie. Pravidelné detoxikácie čajovinami pre celú rodinu je spoločným prístupom k prevencii a liečbe chorôb. Je to obzvlášť dôležité pre malé deti a mládež počas ich rôznych vývojových štádií. Výsledkom je, že majú lepšiu tráviacu funkciu, oveľa väčšiu vnútornú rovnováhu a preto sa stávajú pokojnejšími a menej chorými. Majú menej problémov súvisiacich s pokožkou, majú lepšie sebavedomie.

Najpopulárnejšie sú čaje z piatich kvetov a chladiace bylinné čaje. Domáce detoxikačné čaje majú viac druhov, sú jemnejšie na chuť a používa sa viac zložiek potravín, ako sú fazuľa, cukrová trstina, vodný gaštan, mrkva, zimný melón, lotosová semienka atď., Preto sú lahodné a ľahšie pre deti, kedy neodmietajú popíjať takýto čaj.

Postupne vám budem pridávať recepty na takéto čaje podľa ročných období. Nájdete ich na stránkach CestouZdravia.

A malá poznámka:

Ide leto, ak sa snažíte schudnúť, ubezpečte sa, že neriešite formu drastickej diety spojenú s detoxikáciou. Pri vylučovaní tuku sa uvoľňujú toxíny udržiavané v tukových bunkách. Je dôležité očistiť tie toxíny z vášho tela, skôr ako ich absorbuje telo, čo môže spôsobiť ochorenie.

FOTO: wikipedia

Recepty na rôzne zdravotné stavy nájdete: CestouZdravia
Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger