Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , , , , , » Energetika neskorého leta - sezóna prvku Zeme 2

Energetika neskorého leta - sezóna prvku Zeme 2

Natura Medicatrix: Laco Filo v pondelok 27. augusta 2018 | 14:21

Pozrime sa na trochu bližšie

Sezóna - neskoré leto a prechod k jeseni.

Prvok - Zem. Pozeráme sa na Zem, aby bola pevná, stabilná.

Farba - žltá, zlatá, pomarančová a hnedá. Mnohé z výživných potravín Zeme majú teplé a príjemné farebné tóny a okrúhle tvary. Premýšľajte o celých obilninách ako je napr. proso. Uistite sa, že tieto potraviny sú vo vašej strave bohaté, aby priniesli výhody tohto prvku.

Klima - vlhkosť. Každý prvok je náchylný k určitému klimatickému stavu a Zem odmieta vlhkosť. Vlhkosť podporuje nadmerný prírastok hmotnosti, trávenie a nerovnováhu cukru. Zmäkčuje svaly a ohrozuje samotnú integritu našej štruktúry. Mierna vlhkosť sa môže objaviť ako zadržiavanie vody. Na druhom konci sa nazhromaždil a schovával dosť dlho, aby sa stal hlienom a masami. Vzorky vlhkosti zahŕňajú edém, kašeľ s hlienom, reumatické stavy, kvasinky, sinusové infekcie, diabetes, ADD, ADHD a mnoho chronických bolestivých stavov, cysty a akýkoľvek model s hrudkami a masami. Najväčšou príčinou vlhkosti je diéta súvisiaca - prebytok rafinovaných sacharidov, cukor, chemikálie a príliš veľa surových, studených jedál a nepravidelných stravovacích návykov vrátane yoyo efektu alebo nevhodnej diéty.

Stav rastu - prechod. Táto sezóna predstavuje posun z jednej sezóny do ďalšej. Leto bolo fázou, keď potraviny a rastliny rastú najviac, v neskorom lete začneme zber.

Zápach - Sladký. Ľudia so zanedbanou Zemou často majú sladkú, kvasnicovú vôňu. V rovnováhe, je telo jemne voňavé, viac ako sladké kvety, ale nie príliš silné.

Chuť - Sladká. Sladká chuť je najrozšírenejšou, ale najviac zneužitou chuťou v našej spoločnosti. Sladká je bohatá, pretože je jadrom potravy pre telo. Avšak ľudia sa stali závislými na prázdnych sladkostiach, ako je cukor a rafinované zrná, ktoré poškodzujú slezinu a pankreas tým, že zvyšujú hladinu cukru v krvi a poskytujú malú výživu. Plná sladká potravina ako šošovica, korene a zrná ktorým trvá dlhšie rozpad, poskytujú viac živín, vitamínov, minerálov a sú obalené s vláknom, ktoré pomáhajú stabilizovať hladinu cukru v krvi. Celé plody sú to najlepšie, zatiaľ čo ovocné šťavy sú veľmi sladké a často bez vláknin, ich sladké koncentráty spúšťajú inzulínovú odpoveď, preto ich používajte veľmi opatrne, nie je to náhradou za stravovanie celého jedla.

Pokračovanie

Foto: pixbay.com
Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger