Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , , , , » Počítačový syndróm

Počítačový syndróm

Natura Medicatrix: Laco Filo v piatok 28. septembra 2018 | 9:19

Počítačový syndróm je bolestivá porucha, ktorá v konečnom dôsledku postihuje ruky, oči, zápästia, človek je unavený, má neidentifikovateľný nepokoj, nervozitu atď. Čo sú počítačové príznaky? Všeobecne povedané, ak sa cítite veľmi unavení, bolia vás oči, máte bolesť v bedrovej oblasti.

Počítačovými príznakmi trpíte tiež, ak sa vyskytnú nasledujúce problémy:

- Necitlivosť alebo brnenie v rukách, prstoch a zápästiach
- Zvýšená bolesť pri pohybe vašich rúk alebo zápästia
- Slabne zrak
- Slabosť a ťažkosti pri uchopení objektov
- Neindetifikovateľná bolesť v zápästí, dlani alebo predlakti
- Únava
- Nespavosť

Príčiny počítačového syndrómu

Celodenná práca na počítači je zvyčajne hlavnou príčinou týchto príznakov. Aj keď sa nám to nezdá, toto silne vyčerpáva  krv, ktorú treba pravidelne doplniť a vyživiť.

Keď sa na problém pozrieme z pohľadu tradičnej medicíny a na orgány, ktoré majú za úlohu vyživovať krv, aby mohla účinne pracovať sú to slezina, žaludok. Ak tieto orgány nepracujú v symbióze, nastáva problém, ktorý treba riešiť. Dlhotrvajúce alebo extrémne vyčerpanie organizmu spotrebováva yin a krv, celodenná práca za počítačom toto hravo spĺňa. Krv je tak silne vyčerpaná, že nie je schopná tvoriť životnú esenciu a dopĺňať ju, čo je pred stupňom choroby a pokiaľ tento stav pretrváva, prechádza do chronickej  choroby. To vedie k nedostatočnej výžive krvi, ktorá sa stará aby organizmus bol riadne vyživený a tým mohol riadne pracovať. Nedostatok sleziny spôsobuje rôzne organické poruchy. Chronický únavový syndrom, zápaly, polypy, artrózu, exzémy aby sme si vymenovali len niektoré.

Otázka teraz znie, čo robiť.

Pravidelnou prevenciou, ktorú môžeme vyriešiť stravovaním. A nie je to nič problematické. Každý v domácnosti varí. Pokiaľ by ste si varili pravidelne polievky napríklad túto, čo nie je časovo náročná a môžete denne ju konzumovať s predvarenými bylinnými zmesami, napríklad Polievková zmes 10 ktoré nájdete tu. Alebo výživnejšiu polievku pripravovanú v nedeľu spolu s Polievkovou zmesou č. 2. Aj takúto bylinnú zmes nájdete tu.

A chce to pravidelnosť. 

Tieto polievky navyšujú energiu QI, podporujú tvorbu krvi, vyživujú krv, posiľujú vyčerpanosť organizmu. Silne tonizujú krv. Tieto bylinné zmesi do polievok, sú vhodné pre celú rodinu. Aj dieťa v škole je vyčerpané celodennou sústredenosťou. Preto je namieste podporovať organizmus. Zlepšíte tým aj imunitu. Kedy začať? Hneď.

Potrebujete poradiť? Buďte súčasťou rastúceho trendu prírodnej tradičnej medicíny. Rezervujte si svoj čas

FOTO
Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger