Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , » Liečivá výživa

Liečivá výživa

Natura Medicatrix: Laco Filo v utorok 28. mája 2019 | 14:10

To, čo sme vložili do nášho tela, má priamy vplyv na kvalitu a dĺžku nášho života. Keď zmeníme stravu, všetko zmeníme. V tom spočíva podstata "Liečivá výživa". Jedlo je výkonným prostriedkom na transformáciu.

Naše potravinové možnosti ovplyvňujú našu schopnosť udržiavať zdravú telesnú hmotnosť, predchádzať chorobám a zotavovať sa a regulovať náladu.

Vyvážená strava podporuje rovnováhu medzi mysľou, telom a duchom.

Vhodná výživa nám pomáha prosperovať vo všetkých štádiách života. Je ešte dôležitejšie, aby sme mohli rozumne používať potraviny ktoré nám pomáhajú pri liečbe bežných ochorení a odporúčania z pohľadu tradičnej čínskej medicíny sa môžu veľmi líšiť od odporúčaní západnej medicíny.

Liečba tela a mysle je vždy najefektívnejšia, keď sa urobia zmeny stravy a životného štýlu.
Energetika potravín uznáva, že veľká časť našej výživy pochádza z vlastnej energie, alebo QI potravín. S týmito vedomosťami môžeme urobiť správne rozhodnutia o vybraných potravinách. Keď jeme jedlo, ktoré je naplnené QI-energiou - čerstvým, pestrým, ekologicky pestovaným jedlom, ktoré je vhodné pre náš energetický stav - dosiahneme skutočnú výživu. Otvorením nášho vedomia, inteligentného vedomia sa otvárame skutočnému uzdraveniu.

Pokračovanie

Foto
Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger