Plnka do koláča jahodovo - rebarborová
Plnka:
3 šálky nakrájanej čerstvej rebarbory na malé kúsky
1 šálka čerstvých jahôd, pomadžgané
2 lyžice citrónovej šťavy
1 šálka cukru
1/3 šálky kukuričného škrobu
Pokračovanie
Chcete sa naučiť používať stravu ako liek?
Vypisujeme nové termíny na kurzy:
september 2019 - január 2020, ďalší chod: február 2020 - jún 2020
Pripravujeme od septembra 2019 - jún 2020:
Stredoeurópska fytoterapia z pohľadu TČM
Celodenné semináre: Rozhovory o liečivých hubách, Zdravé starnutie s vitalitou
Máte záujem o niektorý zo seminárov či kurzov? Zorganizujte si vo vašom regióne. Prídem
PS- Zvážte zdieľanie tohto príspevku, ak to považujete za užitočné alebo zaujímavé.
Zverejnenie komentára
Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.