Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , , » Tinktúra Dangguibohyulyao

Tinktúra Dangguibohyulyao

Natura Medicatrix: cestouzdravia v sobota 28. decembra 2019 | 12:37

Dangguibohyulyao, bylinný prípravok zložený z Astragalus membranaceus a Angelica sinensis sa v tradičnej medicíne používa na liečenie rôznych kožných ochorení, na ochranu a podporu imunitného systému, prevenciu prechladnutia a infekcií horných dýchacích ciest, znižovanie krvného tlaku, liečbu cukrovky, stimuluje metabolické procesy v pečeni, zvyšuje činnosť pľúc a gastrointestinálneho traktu, stimuluje obnovu rán a zmierňuje únavu. Kozinec má antibakteriálne a protizápalové vlastnosti. Odvary pripravené z koreňov kozinca blanitého sú známe ako „Huangqi“ a v tradičnej čínskej medicíne sa často používajú na liečbu vírusových a bakteriálnych infekcií, zápalov a tiež rakoviny. (Pozor používame čínsky bylinný produkt!)

Moderný výskum ukazuje, že astragalus je podporujúci adaptogén na imunitný systém a môže pomôcť predchádzať alebo liečiť chronické zdravotné stavy.

Astragalus má silné protizápalové a antibakteriálne vlastnosti. V čínskej medicíne sa používa po stáročia na rôzne problémy. Zdá sa, že Astragalus pomáha posilňovať imunitný systém a môže mať terapeutické vlastnosti na atopickú dermatitídu, lupus, astma, rakovina, cukrovka, herpes a srdcové choroby. Astragalus má tiež účinky proti starnutiu a môže dokonca pomôcť pri vypadávaní vlasov a akné.

Tinktúra je potencovaná Angelikou čínskou. Zlepšuje výživu krvi, ktorá potom presne vie ako v organizme fungovať.

Zapamätajte si, nie je to všeliek ale pomáha riešiť rôzne neduhy.

Použitie: 3x denne 10-15 kvapiek do teplej vody. Užívame šesť mesiacov a potom prestávka.
Kontraindikované: tehotné, kojacie ženy, deti.

Táto webová stránka a tento článok nemá za cieľ nahradiť odborné konzultácie, diagnostiku alebo liečbu licencovaným lekárom alebo terapeutom. Ak potrebujete akúkoľvek radu týkajúcu vášho problému, okamžite kontaktujte svojho lekára alebo terapeuta. Informácie uvedené na tejto webovej stránke majú výlučne študijný charakter. Neprihliadajte na lekársku pomoc ani neodďaľujte liečbu v dôsledku prístupu k informáciám na tejto stránke.

Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger