Pages - Menu

streda 22. mája 2019

Rebarbora - recept

Rebarbora je naozaj zvláštna zelenina, so živou červenou farbou a výraznou chuťou. Stonky tejto všestrannej zeleniny môžu byť dusené, pečené, upravené ako pyré v rade lahodných sladkých a slaných jedál, ako aj nápojov. Používajte ju v čase sezóny. Ale dávajte pozor má voje nástrahy. Viac si o tom môžete prečítať TU.

Plnka do koláča jahodovo - rebarborová

Plnka:
3 šálky nakrájanej čerstvej rebarbory na malé kúsky
1 šálka čerstvých jahôd, pomadžgané
2 lyžice citrónovej šťavy
1 šálka cukru
1/3 šálky kukuričného škrobu


Pokračovanie

Chcete sa naučiť používať stravu ako liek?


Vypisujeme nové termíny na kurzy:    
september 2019 - január 2020,  ďalší chod: február 2020 - jún 2020

Pripravujeme od septembra 2019 - jún 2020:
Stredoeurópska fytoterapia z pohľadu TČM

Celodenné semináre: Rozhovory o liečivých hubáchZdravé starnutie s vitalitou


Máte záujem o niektorý zo seminárov či kurzov? Zorganizujte si vo vašom regióne. Prídem

PS- Zvážte zdieľanie tohto príspevku, ak to považujete za užitočné alebo zaujímavé.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.