Pages - Menu

štvrtok 16. augusta 2018

Prečo milujeme najnebezpečnejšie potraviny

Prečo milujeme najnebezpečnejšie potraviny a je pre nás tak ťažké ich odmietnuť?
Niektoré škodlivé výživové doplnky nájdené v populárnych potravinách sú návykové. To platí najmä pre glutamát sodný (E-621) - najžiadanejšie látka zvýrazňujúca chuť, ktorá je prítomná doslova všade - v rýchlo-potravinárskych výrobkov, hranolky, párky, mäsové polotovary, omáčky, polievky, rýchle občerstvenie, atď. Tento potravinový doplnok je toxín, ktorý excituje nervový systém. Môže to spôsobiť vážne negatívne dôsledky (najmä pre telo dieťaťa):
Pokračovanie

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.